Yhteistyöhön Kiinteistölakimiehen kanssa

Yhteystiedot

Kiinteistölakimies Suomi Oy:n kehittämä Turvallinen Asuntokauppa on täysin uudenlainen palvelutuote. Turvallinen Asuntokauppa -palvelussa monen alan asiantuntijoiden yhteistyö takaa ensiluokkaisen laadukkaan palvelun kiinteistön ja asunnon myyjille ja ostajille ympäri Suomen.

Lue lisää yhteistyön mahdollisuuksista ja ota meihin yhteyttä liittyäksesi joukkoon!

Palveluideamme on avustaa asiakkaitamme omakotitalon ja rivitalo- tai asunto-osakkeen ostossa tai myynnissä niin hyvin, ettei ongelmia kaupan jälkeen pääse syntymään. Jos kaupan jälkeen ostaja kuitenkin tekee virheväitteen tai myyjä saa reklamaation, pyrimme sovittelemaan asian ennen sen kärjistymistä riidaksi. Jos riita kuitenkin syntyy, osaava Kiinteistölakimies hoitaa asian ajamisen oikeudessa palvelun tilaajan, ostajan tai myyjän lukuun..

Kiinteistönvälittäjille

Etsimme kiinteistönvälittäjiä mukaan Turvallinen Asuntokauppa -palveluumme. Välittäjille tarjoamme paitsi toimistomme asiantuntemusta myös Turvallinen Asuntokauppa -tavaramerkkimme, jota voitte käyttää omien laadukkaiden palveluidenne markkinoinnissa.

Välittäjänä ette maksa palveluistamme mitään, mutta tavaramerkkimme käytöstä perimme välitystoimistolta vuosimaksun.

Palvelua tarjoavilta välittäjiltä, jotka käyttävät tavaramerkkiämme, edellytämme yhteistyösopimusta sekä kiinteistölakimieskoulutuksen välittäjä-koulutuspäivän suorittamista. Lisätietoa kiinteistölakimieskoulutuksesta.

  • Turvallinen asuntokauppa
  • Rakennusterveys Asiantuntija

Kuntotarkastajille

Etsimme myös kuntotarkastajia mukaan palveluumme. Kuntotarkastajille tarjoamme paitsi toimistomme asiantuntemusta myös Rakennusterveysasiantuntija -tavaramerkkimme, jota voitte käyttää omien laadukkaiden palveluidenne markkinoinnissa.


Kuntotarkastajana ette maksa tarjoamistamme palveluista mitään, mutta tavaramerkkimme käytöstä perimme vuosimaksun.

Palvelua tarjoavilta kuntotarkastajilta, jotka käyttävät tuotemerkkiämme, edellytämme yhteistyösopimusta, rakennusterveysasiantuntijan tutkintoa sekä kiinteistölakimieskoulutuksen kuntotarkastaja-koulutuspäivän suorittamista. Lisätietoa kiinteistölakimieskoulutuksesta.

Yhteistyöhön kanssamme!

Mikäli kiinnostuit yhteistyöstä Kiinteistölakimies Suomi Oy:n sekä Turvallinen Asuntokauppa -palvelun kanssa, ota meihin yhteyttä. 


Lisätietoja palvelusta yleensä sekä välittäjä- ja kuntotarkastajayhteistyöstä saat soittamalla numeroon 020 752 8400 tai laittamalla sähköpostia info@kiinteistolakimies.fi.