Autamme ja sovittelemme asuntokaupan riitatilanteissa

Yhteystiedot

Turvallinen Asuntokauppa on asunnon tai kiinteistön myyjille ja ostajille suunnattu palvelu, joka ennaltaehkäisee tehokkaasti asuntokaupassa mahdollisesti syntyviä ongelmia. Olemme apunasi kuitenkin myös silloin, kun ongelma pääsee paisumaan riita-asiaksi. Palvelumme on saatavissa kaikkialla Suomessa.

Lue lisää, mitä asuntokaupan riitatilanteessa tapahtuu, ja ota meihin yhteyttä mikäli sinulla heräsi kysyttävää.

Jos kuitenkin syntyy riita?

Ongelman sovittelu ei kaikissa tapauksissa ole mahdollista ja toisinaan asia pääsee kehittymään riitatilanteeksi. Mikäli joudut asuntokaupassasi riita-asian keskelle, niin kokeneet, asuntokauppojen riitatilanteisiin perehtyneet lakimiehemme hoitavat riitatilanteen puolestasi asiantuntevasti ja lujalla ammattitaidolla.


Jos annat asiasi Kiinteistölakimiehen hoidettavaksi, tarjoamme sinulle lisäksi 1000 euron etusetelin, jonka voit käyttää loppulaskumme maksuun. Etusetelin käyttö edellyttää, että ennen kauppaa on tehty kuntotarkastus, jossa olet käyttänyt Kiinteistölakimiehen auktorisoimaa kuntotarkastajaa. 


Kiinteistölakimiehen auktorisoiman kuntotarkastajan erotat tästä merkistä:


Rakennusterveysasiantuntija-logo Lue lisää asuntokaupan ongelmatilanteista

Oikeusturvaa asianajokuluihin

Asianajokuluihin voi hakea oikeusturvaa. Jos kotivakuutuksessasi on oikeusturvaetu, teemme puolestasi oikeusturvailmoituksen. 


Oikeusturvavakuutus kattaa riidan hoidosta syntyvät toimistomme kulut yleensä lähes kokonaan. Korvauksesta vähennetään omavastuu, joka on tavallisesti 15 % kuluista. Korvaus maksetaan jälkikäteen suoraan tilillesi riidan päättyessä sovintoon tai oikeuden päätökseen. Kysy oikeusturvavakuutuksesi ehdoista tarkemmin omalta vakuutusyhtiöltäsi.