Turvattu asunnon kauppa – asiantuntijat apunasi koko Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Suunnitteletko asuntosi myymistä tai oletko ostamassa asuntoa tai kiinteistöä? Valitsemalla Turvallinen Asuntokauppa -palvelun ennaltaehkäiset mahdolliset asuntokaupan ongelmatilanteet ja varmistat, että et jää itse maksumieheksi. Palvelu on Kiinteistölakimies Oy:n kehittämä, ja se on saatavilla asunnon tai kiinteistön myyjille ja ostajille kaikkialla Suomessa.

Sujuvaa asuntokauppaa asiantuntijapalvelun avulla

Turvallinen Asuntokauppa -palvelun käyttöönotto on helppoa, ja sen avulla voit välttyä raskailta, turhilta ja kalliiksi käyviltä riidoilta, jotka pitkittyessään aiheuttavat taloudellisia ja terveydellisiä ongelmia kaikille osapuolille. Kiinteistölakimiehen laatiman / tarkastaman kauppakirjan ensisijaisena tavoitteena on sitouttaa osapuolet neuvottelemaan mahdollisista kaupankäynnissä ilmenevistä ongelmista ennen kuin ongelma ehtii kärjistyä riidaksi.


Sovitteluun pyrkivä Kiinteistölakimies on kuitenkin apunasi myös silloin, kun mahdollinen riitatilanne pääsee syntymään. Saat heti asiantuntevaa palvelua ammattitaitoiselta lakimieheltä, joka on erikoistunut asunto- ja kiinteistökaupan alalla tapahtuviin virheisiin sekä niistä syntyviin riita-asioihin.

Lue lisää palvelun sisällöstä

Tavoitteena turvallinen asunnon kauppa

Hyödyntämällä Turvallinen Asuntokauppa -palvelua voit nukkua yösi rauhassa tietäen, että alan ammattilaiset varmistavat kaupan jokaisen vaiheen turvallisuuden puolestasi. 


Tehtyäsi Turvallisen Asuntokaupan sinun ei tarvitse pelätä joutuvasi oman asuntosi kaupan maksumieheksi. Korkealaatuinen kuntotarkastus ja huolella laadittu kauppakirja yhdistettynä korkeatasoiseen ongelmien selvittelyyn takaavat sinulle hyvät yöunet myös oman kaupan jälkeen.

Lue lisää palvelun käyttöönotosta